Mobil és telepített fémelemző spektrométerek

SPECTROMAXx asztali fémelemző spektrométer

2018. február 02. 15:48 - Nanotest

A világ legelterjedtebben használt asztali fémelemző spektrométere gyors és pontos elemzéshez

A SPECTROMAXx sztali, laboratóriumi fémelemző spektrométer a SPECTRO világszerte legelterjedtebb spektrométere öntödei minőség ellenőrzéshez, fémelemzéshez valamint fémipari bejövő és kimenő anyag vizsgálathoz.

spectromaxx_asztali_femelemzo_spektrometer.png

A készülékkel gyorsan, és pontosan lehetséges összetétel elemzés beérkező alapanyagokban, mind az öntés során, mind pedig az elkészült öntvényekből vett minták esetén. A berendezéssel az összes, fémiparban mérni szükséges elem mérhető, beleértve a széntartalom mérését, foszfor, kén és nitrogén mérését is.
A harmadik generációs SPECTROMAXx szikra/ív gerjesztéses fémelemző spektrométer innovatív mégis egyszerűen használható, ikonokkal támogatott szoftvere használatával rendkívül egyszerűen, bonyolult menü rendszer használata nélkül végezhetők el a mérések.
Az új alkalmazási profilok kialakításával a felhasználó specifikus információk előre beállíthatók, így a rutin operátoroknak nincs szükségük semmilyen adminisztratív vagy egyéb műveletek beállítására. A készülék automatikusan ellenőrzi az üzemeltetési paramétereket és meghatározza a szükséges mérési időt a mintára vonatkozó alapinformációkat alapul véve. A mért minta típusától függően még azt is megmutatja mikor van szükség a szikra állomás tisztítására, megkönnyítve így a készülék folyamatos karbantartását.

www.nanotest.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spektrometer.blog.hu/api/trackback/id/tr9713627654
süti beállítások módosítása